14 февруари 2012 г.

happily ever ACTA

Край на тази приказка, следва нова. Само дето с времето приказките стават за възрастни, а приказките за възрастни рядко завършват щастливо.
Честит ви празник на виното и любовта!

19 коментара:

 1. Приказките за възрастни нямат край, демек, само сменяме въртележката :)
  Наздраве!

  ОтговорИзтриване
 2. Празник на виното и любовта + Майкъл Бей ще режисира Трансформърс 4 + край на пАСТА, от което следва, че няма да спираш ревютата в блога = извънредно хубав ден за мен :)

  ОтговорИзтриване
 3. А и забравих да се изкажа по темата :))))))

  Понеже България замрази участието си в АСТА, каквото и да означава това, бих си помислила, че правителството ни подготвя о време за ледниковия период, който ни чака съвсем скоро, ако...
  може би и да няма - ако.

  ОтговорИзтриване
 4. Светле, още пиша дисертация по предните ти коментари - не ме разсейвай! :P Иначе не знам какво е замразила България, след като ще съгласуваме мнение с останалите страни членки на ЕС и (забележи) ЧАК тогава сме щели да решим какво ни е становището, т.е. каквото решат онез вместо нас, това ще бъде. Не ни ли управляват жалки идиоти...

  Фоксе, поне ти си доволен. Ама да знаеш, че и Майкъл Бей е човек и до 2014-та всичко може да му се случи. Ще вземе да го целне някой метеорит по тъпата тиква - язък за метеорита. :P

  ОтговорИзтриване
 5. Ако не те познавах толкова добра щях да помисля, че готвиш покушение нещо. В стил отвличане на Бей и искане на откуп от Парамаунт срещу едни да кажем 150- 200 млн долара. Надявам се, че няма такова нещо :)

  ОтговорИзтриване
 6. Всичко, което би ме свързало по някакъв начин с Бея, подлежи на дезинфекция с напалм. Но за тоя порядък долари човек никога не знае. :)

  ОтговорИзтриване
 7. Винаги съм казвал че в България трябва да се прокарват руски закони :P
  http://novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=Mjk4ODsxMA==&qstr=%D0%94%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%82%D1%8A%D1%80%20%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2

  ОтговорИзтриване
 8. Бей е една от причините, по-точно едно доказателство, че трябва да има торент тракери :)) Той олицетворява всичко, което мразя в Холивуд и вече да ми дават пари, няма да го гледам :) Тотален ужас!

  Но пък последните седмици изгледах все филми от 80-те. Носталгията ме обхвана. Дали ще е интересно да продължа серията с филми от 80-те или вече е досадно? :)

  ОтговорИзтриване
 9. а, и искам да напсувам бабичките. Току що заради едно бабе премръзнах. Ходих да си тегля пари, и едно бабе стоя 20 мин на банкомата и се чудеше какво да прави :х
  Баси ужаса :(

  ОтговорИзтриване
 10. Ламоте,
  не можеш да станеш по-досаден от мен, с моята физика, но можеш да опиташ :)))))))))))))Не задушавай животното в себе си. Отпусни се в ръцете му, слей се със него!
  Ако ти не се справяш... то знае как се диша.

  п.с.
  80-те, са ми най-любимите филмови години. Обичам да ми досаждат, като ми напомнят за тях :)

  ОтговорИзтриване
 11. Ностро,
  почти нищо няма да кажа, че да не те разсейвам излишно :)

  ... само,
  че България, е една от малкото държави с признати в цял свят утвърдени традиции в управленческата далновидност да взема, винаги губещата страна в световните войни.
  Много страни и завиждат за този талант...как успява да предусети... невероятно... никога да не сгреши!

  Представяш ли си, точно сега да ни изненада?! Аз не мога. А дано да е, защото ми липсва въображение.
  :)

  ОтговорИзтриване
 12. Как ме сетихте да изгледам един осемдесетарски филм с Дейвид Бауи:)
  http://www.imdb.com/title/tt0074851/

  ОтговорИзтриване
 13. Вал, от прочетеното разбирам, че в БГ не е по-различно. Има такива организации, които живеят на гърба на креативните хора. Явно законите го позволяват. Филмът с Бауи го имам дръпнат. :)

  Ламоте, аз гледам филми най-вече докато вечерям - един филм за две вечери. Затова съм отпрал такова шкембе, а и си помагам с бира. Имам много филми от 80-те, които съм си набелязал за гледане по този начин, ама не знам кога ще опра до тях. Ще ми е интересно, ако видя някои от тях в класацията ти, така че по-добре се задействай. :)

  Светле, много си права, но дори да избираш винаги да си на губещата страна си е вид професионална далновидност. Много хора така си изкарват парите, докато простолюдието си ги губи, наред със здравето си и дори живота. Но все пак да не забравяме, че ние сами си избираме палачите... Доядоха ми се палачинки.

  ОтговорИзтриване
 14. Ностро, имаш невероятната способност да ме успокояваш :))))), а аз имам нужда :)

  ОтговорИзтриване
 15. Шефе,
  как така не било съзнателно! Осъзнавай се, овреме... че си 'фащай властта в ръцете!

  Нали ще строим Виртуалната Федеративна Република - загрявай :))))))))))))))

  Ееее няма да намажем като предишните управляващи - католическата църква с терор, бая земни ресурси заграби и владее;
  царските фамилии вече са Лили Иванова (нищо лично към баба Лили - моите уважения);
  Комунистите са доста актуални, с тоз китайски и руски дизайн, ама им знаем слабите места, щото им гледахме шоуто не малко годинки, а те нашето не са :))))))
  А демокрацията... още никой не е успял да я измисли кат' хората, така че пазарната ниша - зее...

  Пък и ние бръмчим на духовна храна, не сме алчни - аз искам само да мога да се грижа за спасяването на животните на някое местенце с приятен - вечно умерен климат и виличка на първа линия, край спокойно моренце... скромно, нали? :)

  "И ние пушим цигари "Кент" и ядем бонбонки "Тик - так"... да се оставим да "ни цакат с топла бира" ли?
  :))))))


  п.с.
  ... и несъзнателно да ти се получават нещата, пак си става, важното е, че го можеш и че работи :)

  ОтговорИзтриване
 16. Отговори
  1. happily ever... факта, че днес блогът ти има ден рожден:) честито!

   Изтриване
 17. Хъх, Светле, и на мен това за виличката ме хвърля в блажена нирвана. :)

  Миленке, за втори път благодарности, че се сети за скромния ми блог. :) Аве като за втори рожден ден не ми ли се полагат две торти?! :P

  ОтговорИзтриване